Coder  

Modyfikacja obiektu "BDZ_Jezdnia" (Forum)

wysłane mpower(R), 29.11.2021, 10:09
(edytuj mpower 29.11.2021, 10:21)

Witam.

Mam problem z poprawnym zmodyfikowaniem obiektu "BDZ_Jezdnia". Z jednego, istniejącego i otrzymanego z Ośrodka obiektu BDZ_Jezdnia, chcę zrobić 3 nowe. Zmiany mają być jak ma mapie porównania z terenem.

Plik modyfikujący jezdnie (w KAŻDEJ pracy, którą do tej pory wysłałem do Ośrodka), podczas próby zaimportowania do bazy, generuje ten sam błąd o treści: "braku obiektu do którego istnieje referencja". W tej konkretnej pracy, komunikat ten odnosi się do pięciu, zaznaczonych wersów (patrz załącznik). Gdy w notatniku zostaną skasowane te wersy, to plik zaimportuje się do bazy Ośrodka bez generowania błędów.

Jako załączniki wysłałem: screeny z notatnika, porównanie mapy, plik txt z punktami, które powodują błędy, pikiety z pomiaru oraz pliki GML - jeden oryginalny z Ośrodka, drugi modyfikujący zawierający błędy. Link do plików: http://gofile.me/5EHAD/TfK1aYimC

Nie będę opisywał krok po kroku, co w kolejności klikam aby zmodyfikować drogę. Byłoby tego za dużo. Jeśli jednak będzie taka konieczność, to postaram się to zrobić...

Czy jesteście w stanie podpowiedzieć mi, gdzie robię błąd przy tworzeniu pliku modyfikującego?

Wiadomości w wątku:

31303 Postów w 5812 Wątkach, 905 zarejestr. uczestników, obecnie 188 online (0 zarejestr., 188 gości)
CODER | Kontakt z administratorem
RSS-Feed